ØJENVIPPE SERUM 5ML

DKK690,00 DKK590,00

FÅ OPFYLDT DIN DRØM OM LANGE ØJENVIPPER MED ØJENVIPPE SERUM FRA SANZI BEAUTY

Har du også drømt om lange, fyldige øjenvipper, så længe du kan huske tilbage? Så er der godt nyt til dig. Sanzi Beauty har udviklet en vippeserum, som er rig på antioxidanter. Den er desuden vegansk certificeret og fri for parabener, hormoner og kunstig tilsat parfume - og så virker den rent faktisk. Her kan du læse mere om vores populære Eyelash Growth Serum.

Lange vipper indrammer øjnene
Der er ikke noget så smukt og harmonisk som lange, fyldige øjenvipper, der indrammer øjnene og giver karakter til ansigtet. Desværre er det ikke alle, der er født med den slags misundelsesværdige vipper. De fleste af os har helt almindelige eller ligefrem korte øjenvipper. Du kender måske kampen med mascara og øjenvippetang for at få vipperne til at se længere ud? I så fald er vores vippeserum sandsynligvis noget for dig.

Rig på peptider og antioxidanter
Tilbage i 2017 lancerede vi Eyelash Growth Serum efter længere tids udvikling, der skulle sikre et godt produkt, som levede op til vores høje krav og standarder. Vores vippeserum henvender sig til dig, der drømmer om længere, fyldigere og stærkere vipper. Produkter indeholder aktive og komplekse ingredienser, som booster væksten af dine øjenvipper. Eyelash Growth Serum er rig på peptider og antioxidanter helt uden tilsætning af olie, kunstig parfume, parabener og hormoner. Desuden har produktet opnået vegansk certifikat.

Sådan anvender du Eyelash Growth Serum
Efter afrensning af øjenmakeup med vores oliefri makeupfjerner, smøres Eyelash Growth Serum på den øverste vippekant én gang dagligt, hvorefter de gode og effektive ingredienser stimulerer hårsækkenes vækst. Det har været vigtigt for os at udvikle en vippeserum, der ikke svier ved påførsel, og det er lykkedes. Forandringen ses ikke fra den ene dag til den anden, men efter 6-8 uger, vil du kunne se resultater, og efter 12-16 uger indtræder den maksimale effekt. Vi ved at vores øjenvippe serum virker, og lover dig derfor pengene tilbage, hvis du ikke kan se en forandring.

Ingredienserne er nøje studeret og sammensat
Grunden til at vores vippeserum virker så godt, skyldes de mange virksomme og aktive ingredienser, som er nøje studeret og sammensat. I første omgang var vi ikke tilfreds med produktet, men efter at have studerede ingredienserne endnu dybere fandt vi frem til en formel der virkede, og som er den du kan købe i dag. I det følgende kan du blive klogere på virkningen af de forskellige nøgleingredienser.

Myristoyl Pentapeptide-17 booster dannelsen af keratin
I vores vippeserum finder du blandt andet Myristoyl Pentapeptide-17, som er en af de mest anerkendte peptider, når det kommer til hårvækst. Forskning viser, at denne peptide kan øge hårvæksten med helt op til 25 %. Det sker ved, at den booster dannelses af keratin i hårsækkene og på den måde sætter gang i vippevæksten, så dine øjenvipper bliver længere og fyldigere. Denne ingrediens findes også i vores øjenbryn serum.

Arginine holder hårsækkene i live
Arginine er en essentiel aminosyre, som ofte tilsættes hårprodukter, således også i vores vippeserum. Arginine omdannes til nitrogenoxid, som får blodkarrene til at åbne sig og derved øger blodtilstrømningen helt ned i hårsækkene. Denne proces er vigtig for at hårsækkene holdes i live og kan modtage næring. Arginine sørger altså for, at der er grobund for, at dine øjenvipper kan vokse sig lange og fyldige.

Sodium Hyaluronate holder på fugten
Desuden indeholder Eyelash Growth Serum fra Sanzi Beauty Sodium Hyaluronate. Du finder denne ingrediens i mange kosmetiske produkter, da den både binder og holder på fugt. Sodium Hyaluronate har struktur som en lille molekyle, hvilket gør, at den nemmere trænger ind i hårrødderne og tilfører næring, så dine øjenvipper har de bedste forudsætninger for at gro.

Ekstrakt af græskarkerner gør dine vipper stærke
Øjenvippe serum fra Sanzi Beauty indeholder endvidere Cucurbita Pepo Seed Extract, som er en vitaminrig ekstrakt af græskarkerner. Den har et højt indhold af nærende mineraler og er desuden rig på vitaminerne A, B, C og E, som har en positiv effekt på styrkelsen af hår. Ekstrakten hjælper dine vipper til at blive stærke.

Bakteriefri med ekstrakt af rød solhat
På ingredienslisten i vores øjenvippeserum finder du også Echinacea Angustifolia Extract, som er udvundet af den blomst, der hedder rød solhat. Den virker både antiinflammatorisk og antibakteriel, og er derfor en vigtig ingrediens i vores populære vippeserum.

DDDE - den mest aktive ingrediens
Den mest aktive ingrediens i vores vippeserum er og bliver DDDE (Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide). Den kaldes også en prostaglandin analog og udspringer fra en stof kaldet bimatropost, som man normalt kender fra øjenmedicin. Den er 100 % godkendt til kosmetisk brug og anerkendt, når det handler om at opnå forlængelse af øjenvipper.

Yderst tilfredse kunder
Faktum er, at vi har skabt en øjenvippe-serum med et højt indhold af naturlige og nærende ingredienser, som rent faktisk virker. Ifølge vores kunder på Trust Pilot giver Eyelash Growth Serum et synligt og tilfredsstillende resultat. Så, hvis du længe har ønsket dig lange, fyldige vipper, som giver dit ansigt karakter og ynde, så er Eyelash Growth Serum vejen frem.

Åbningstider:

Man - Fre: 10.00-18.00
Lør: 10.00-15.00

Åbningstider:

Man - Fre: 10.00-18.00
Lør: 10.00-15.00

Østerbrogade 111

Send en besked...

Clinique Copenhagen
Østerbrogade 111
2100 København Ø

homecalendarphonephone-squareenvelopeenvelope-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram